Jacky Hanselman – de Vries

 

Mijn naam is Jacky. Ik ben werkzaam als GZ-haptotherapeut in de regio Lansingerland. Na mijn studie HBO-Verpleegkunde heb ik 10 jaar gewerkt als sociaal verpleegkundige bij de GGD Rotterdam-Rijnmond. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik de verdieping van het contact met mensen in mijn werk miste. Na het lezen van het boek Gevoel voor leven van Els Plooij e.a., waarin verschillende haptotherapeuten vertellen over hun werk, was ik diep geraakt door de waardevolle bijdrage van haptotherapie aan de ontwikkeling van mensen. Ik besloot mij meer in haptonomie te verdiepen en ben in 2009 gestart met de 5 jarige opleiding Haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Inmiddels ben ik als afgestudeerd GZ-Haptotherapeut aan het werk in mijn praktijk in Bergschenhoek en Bleiswijk. Ik ben dankbaar dat ik destijds de stap heb genomen om mij dit mooie vak eigen te maken. Naast mijn werk als haptotherapeut ben ik docent in de gezondheidszorg. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee zonen.